USLOVI KORIŠĆENJA

 

Pažnja. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti naš portal.

 

Dobrodošli u NITOM Web prodavnicu.

 

PB Nitom d.o.o. može u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja promeniti ove Uslove. Navedenim odredbama ste zakonski vezani, osim ukoliko one nisu nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

 

Autorska prava. Sadržaji objavljeni na internet sajtu Nitom.rs, vlasništvo su PB Nitom d.o.o. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

 

Ograničenje odgovornosti. Iako se maksimalno trudimo da sve informacije na našem sajtu budu tačne, ipak to ne možemo garantovati zbog tehničkih, logističkih i drugih ograničenja u distributivnom sistemu. Ni u kom slučaju nismo odgovorni po bilo kom osnovu za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili eksternih linkova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.

Slažete se da necete ometati ili narušavati usluge sajta, sigurnosne sisteme na sajtu ili menjati njegove sadržaja.

 

Postavljanje Vaših sadržaja. Slažete se da nećete postavljati ili kopirati kometare i druge oblike poruka koje sadrže nezakonite, preteće, uvredljive, klevetničke, opscene, pornografske i druge materijale koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom, kao ni lažne podatke i privatne podatke drugih lica.

Nitom zadržava pravo da ne objavi komentare koji su u suprotnosti sa Uslovima.

Nitom u sekciji komentara i recenzija ne želi od vas poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju (komentari i recenzije) neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Nitom.rs nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Lažno predstavljanje, objavljivanje i korišćenje tuđih podataka kao svojih ličnih kao i objavljivanje tuđih ličnih podataka bez njihovog pristanka je najstrože zabranjeno, i biće prijavljeno nadležnim državnim organima jer podleže zakonskoj odgovornosti.

 

Politika privatnosti. PB Nitom doo se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Molimo, da svoje lične podatke ne ostavljate u sekciji komentara jer tu ne možemo garantovati njihovu sigurnost. Naši zaposleni nikada od Vas neće tražiti da vaše lične podatke ostavljate u sekciji komentara i recenzija. Takođe, korišćenjem ovog sajta slažete se da ćete poštovati tuđe lične podatke i da ni na koji način nećete ugroziti tuđu privatnost.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni PB Nitom d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

U svakom trenutku možete zahtevati i trajno brisanje svog naloga na našem sajtu što će povući potpuno brisanje svih Vaših ličnih podataka i istorije kupovina iz naše baze.

 

Korisnički nalog. Kreiranjem naloga na našem sajtu slažete se da ste isključivo lično odgovorni za njegovo korišćenje i održavanje poverljivosti i sigurnosti vaše lozinke, tačnost podataka, kao i za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. PB Nitom d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga. Ako sumnjate da je bezbednost vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da nas obavestite što pre.

 

Eksterni linkovi (ka proizvođačima, recenzijama i video klipovima) postavljeni su da bi Vam olakšali izbor prilikom kupovine ali njihovim korišćenjem napuštate naš sajt i više ne podležete našim Uslovima korišćenja. Takođe, nismo proverili sve eksterne linkove, ne kontrolišemo ih i nismo odgovorni za njihov sadržaj. Njih posećujete na svoju odgovornost.

 

Ugovor o prodaji. Poručivanjem proizvoda na sajtu nitom.rs, PB Nitom d.o.o. se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana. Naravno, dobra poslovna praksa podrazumeva da ćemo Vas, u slučaju da ste poručili artikal za koji se ustanovi da je nedostupan, da su neke informacije na sajtu bile pogrešne ili iz nekih drugih razloga, obavestiti o tome i zajedno naći najbolje moguće rešenje.

Svaka kupovina putem našeg portala ili Call centra podleže Zakonu o elektronskoj trgovini i Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije.

Sve informacije vezane uz transakcije kupac - PB Nitom d.o.o., smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Republike Srbije.