NAČINI PLAĆANJA

 

Poštovani kupci, u mogućnosti ste da poručenu robu platite na jedan od navedenih načina.

Plaćanje je moguće samo u dinarima.

 

 

Internet kupovina

 

1. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate gotovinom kuriru prilikom isporuke. Nije moguće plaćanje platnim karticama kuriru.

 

2. Virmansko plaćanje (preko računa)

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Nitoma, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja (poziv na broj je broj predračuna odnosno ponude). Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Račun za uplatu je 200-3089860101002-08 (Poštanska štedionica)

 

 

Za dodatne informacije o INTERNET KUPOVINI možete pozvati naš call centar 018 41 51 510 ili nas kontaktirati na e-mail: webprodaja@nitom.rs. Naši komercijalisti su Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 8h do 16h.

 

 

Kupovina u maloprodajnim objektima

 

1. Gotovinski

Plaćanje novcem ili platnom karticom bez rata.

 

2. Debitnim ili kreditnim karticama

Prihvatamo sledeće platne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE. Povoljnost plaćanja karticama Banca Intesa i Komercijalne banke iz programa Visa, MasterCard i American Express do 12 rata bez kamate na sve uređaje uključujući i akcijske. Plaćanje POST CARD karticom Banke Poštanska štedionica odloženo do 30 dana i plaćanje do 6 rata bez kamate.

 

3. Čekovima građana

Nudimo Vam odloženo plaćanje čekovima do 12 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca. Na robu koja se plaća čekovima važe MP cene. Artikle iz kategorije „outlet“ moguće je kupiti čekovima na maksimalno 3 rate.

 

4. Uplatom preko računa

Plaćanje direktnom uplatom na račun Nitoma, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj (poziv na broj je broj predračuna odnosno ponude). Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

 

5. Kupovina putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja

Administrativnom zabranom moze se ostvariti kupovina u vrednosti od 10.000 do 150.000 rsd, na 12 mesečnih rata bez kamate.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno (izuzev zaposlenih koji su na probnom radu). Uslov za kupovinu putem administrativnih zabrana jeste ugovor poslodavca ili sindikalne organizacije sa PB NITOM doo.

Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne zabrane dužna su da nam prilikom kupovine robe dostave sledeću dokumentaciju:

  • Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane i izjavu zaposlenog (5 primeraka)
  • Fotokopija lične karte (2 primerka)
  • Popunjena blanko menica i menično ovlašćenje (1 menica i 1 menično ovlašćenje).

 

6. Beskamatnim  i kamatnim kreditima

PB Nitom Vam nudi mogućnost kupovine preko beskamatnih kredita koje realizujemo u saradnji sa Raiffeisen i Direktnom bankom kao i Senior kredita i kredita sa najmanjim uslovima za odobrenje preko Societe Generale banke.

Kreditna odobrenja se rade na licu mesta u maloprodajnom objektu. Uslov je da ste zaposleni ili penzioner. Za kredit mogu aplicirati i zaposleni na određeno vreme, samo je bitno da je rok otplate do isteka kupčevog ugovora o radu.

 

Raiffeisen krediti

U saradnji sa Raiffeisen bankom Vam nudimo mogućnost plaćanja na 12 rata bez kamate i održavanja ! Uslov je da iznos kupovine ne bude manji od 8000 dinara. 

Za otplatu na 24 rate, plaća se održavanje od 240 dinara mesečno i nema dodatnih kamata.

Za sve iznose do 60.000 dinara potrebna je samo lična karta i ništa više.

 

Krediti Direktne banke

U saradnji sa Direktnom bankom omogućavamo Vam kupovinu na 12 rata bez kamate i održavanja.

Za otplatu na 24 rate, plaćate redovnu MP cenu + 5% za troškove kredita. Ne plaćaju se dodatne kamate ili održavanje.

 

Societe Generale krediti

U saradnji sa Societe Generale bankom omogućili smo Vam kredite koji nemaju uslovljeno minimalno primanje od 20.000 već samo uslov da rata ne prelazi polovinu Vaših primanja.

Za odloženo plaćanje na 12 rata plaćate 5% preko redovne MP cene.

Za odloženo plaćanje na 24 rate plaćate 10% preko redovne MP cene.

Ne plaća se održavanje ili drugi kamatni troškovi.

 

Senior krediti kreirani su za starije građane a starosna granica je formirana tako da posladnja rata ne prelazi datum 75. rođendana. To znači da ukoliko još uvek niste napunili 74 godine, možete uzeti kredit na 12 rata, odnosno na 24 rate ukoliko niste još uvek napunili 73 godine.

Iznos kamate i osiguranja za Senior kredite je 21,5% na godišnjem nivou. U slučaju Senior kredita važe akcijske, odnosno Web cene.