Program lojalnosti - USKORO

 

BODOVI

 

Za svoje lojalne kupce PB Nitom je obezbedio specijalne pogodnosti i nagrade. Vašu lojalnost nagrađujemo bodovima koje možete iskoristiti za ostvarivanje popusta u budućim kupovinama.

Da bi ste učestvovali u programu lojalnosti, morate biti registrovani kupac jer sistem prati samo porudžbine registrovanih kupaca*. 

Za svakih 1.000 RSD utrošenih na kupovinu na NITOM sajtu Vašem nalogu biće dodeljen 1 bod, čija vrednost iznosi 20 RSD.*

* Maksimalni broj bodova koje možete sakupiti je 100. Nakon toga možete nastaviti sa kupovinom ali Vam sistem neće dodeljivati nove bodove dok ne potrošite postojeće.

* Maksimalni broj bodova koje možete ostvariti u jednoj kupovini je 50.

Maksimalni popust koji možete ostvariti koristeći bodove je 50% od ukupne vrednosti kupovine. Bodove možete iskoristiti u svakom trenutku za kupovinu bilo kog proizvoda iz naše ponude, bez obzira na sakupljeni broj bodova. 

Bodove ne morate iskoristiti odjednom već možete odabrati željeni broj bodova do 50% od ukupne vrednosti kupovine.

Bodovi kao popust se mogu iskoristiti samo za kupovinu na sajtu i to za plaćanje gotovinom ili preko računa. 

Bodovi su trajni.

Bodovi za kupovinu ne mogu biti zamenjeni za gotovinu.

* Program lojalnosti važi samo za fizička lica. Bodovi NE važe za pravna lica. 

 

 

VAUČERI ZA RECIKLAŽU  *Uskoro

 

Kompanija PB NITOM d.o.o. je dugi niz godina uključena u projekat reciklaže starih aparata. Našu mrežu za prikupljanje uređaja za reciklažu proširili smo putem partnerskih firmi a Vaše učestvovanje nagrađujemo vrednosnim vaučerima koje možete iskoristiti za kupovinu u našim maloprodajnim objektima i na našem sajtu.

Trenutni centri za prikupljanje starih aparata su naši maloprodajni objekti koji prikupljaju u rasponu od 10 km od prodavnica.

Vaučere koje dobijete za stare uređaje možete iskoristiti u periodu od 30 dana.

Vrednost vaučera se računa po cenovniku za otkup starih aparata koji je prikazan u nastavku.

CENOVNIK

 

 

Za dodatne informacije možete pozvati naš call centar 018/ 41 51 510 ili nas kontaktirati na e-mail: webprodaja@nitom.rs

Naši komercijalisti su Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 8h do 16h.

×