Produženje garancije

Kako bi ste ostvarili pravo na produženu garanciju u trajanju od 5 godina (2 godine zakonske saobraznosti plus 3 godine dodatne garancije), potrebno je da izvršite registraciju kupljenog aparata, najkasnije mesec dana od dana kupovine na jedan od sledećih načina:

PUTEM POŠTE: uz popunjeni obrazac priložiti fotokopiju računa koju ćete poslati poštom najkasnije u roku od 30 dana od dana kupovine. Potvrda registracije ce vam biti poslata na kućnu adresu.

PUTEM WEB PORTALA: putem našeg web portala www.nitom.rs/garancija najkasnije u roku od 30 dana od dana kupovine. Potrebno je odštampati potvrdu o registraciji. Za ispravnost unetih podataka je odgovorno lice koje unosi podatke. Ukoliko podaci nisu verodostojni smatraće se da registracija nije ni izvršena.

NAPOMENA: Produžena garancije se odnosi na ugradnu tehniku, šporete, veš mašine, mašine za sušenje veša, sudo mašine i rashladne uređaje brenda Končar.

Obrazac prijave, uputstvo i rok za registraciju je sastavni deo saobraznosti. Ukoliko krajnji potrošač ne izvrši registraciju aparata samim tim ne ostvaruje pravo na punu petogodišnju garanciju.

Forma za registraciju

*sva polja osim emaila su obavezna
×